Azora Attar

38.00 грн.

Категорії: ,

МИНИМАЛЬНЫЙ ЗАКАЗ 3 МЛ.

Несомненный хит у Attar. Вариация на тему Fleur Narcotique, но со своим характером. На первом месте свежие, чуть с кислинкой личи и бергамот. Практически одновременно появляется сочный персик, истекающий соком и щедро подслащеный сладкой ванилью. Цветочные ноты несомненно слышны, но на вторых ролях. И вся композиция разбавлена вполне приятным мускусом. В целом аромат получился приятным, умеренно сладким, фруктовым, но не легким, а насыщенным и громким, и его нельзя отнести к совсем не летним ароматам.

Немає в наявності

Azora – це парфуми, присвячені арабському султанові Малік-шаху, який любив подорожувати світом. Одного разу за його наказом був побудований корабель Azora, що підкреслює багатство і статус правителя. Судно, що прибуло в порт, було прикрашено синьою емаллю, коштовним камінням і золотим східним орнаментом. Разом з тим в повітрі відчувалися пахощі стиглих фруктів, свіжих квітів і східних спецій. Парфумер Мирослав Петков вирішив відтворити ті самі аромати в одному флаконі. Тому 2018 року він, спільно з Attar Collection, створив парфуми Azora.

Стартовий акорд композиції – свіжі ноти апельсинової цедри, ягідні тони лічі та вишуканого бергамоту. У серці парфумів поєдналися стиглі соковиті персики і солодкий білий жасмин. Завершує композицію шлейф із деревних і мускусних нот. Аромат звучить розкішно. Композиція поєднала в собі класичну арабську парфумерію в сучасному стилі.